Renson C+ HEALTHBOX 2

Het innovatieve woonhuisventilatiesysteem van RENSON® combineert de continue toevoer van verse lucht in de droge leefruimtes via zelfregelende ventilatieroosters met de mechanische afvoer van vervuilde lucht in zowel de vochtige ruimtes als de slaapkamers via de nieuwe centrale afvoerventilator Healthbox® II.

Dynamische CO2- en vochtsensoren meten 24 uur per dag de afvoerlucht uit zowel de slaapkamers als de vochtige ruimtes en passen zo op een intelligente manier het ventilatieniveau aan. Met het unieke Smartzone-principe wordt automatisch meer geventileerd in die ruimtes, waar de bewoner zich bevindt. Dankzij de allereerste Touch-bediening voor een ventilatiesysteem voor woningen zorgt RENSON® ervoor dat ventilatie voor altijd een andere dimensie aanneemt en de gebruiker zich ervan bewust wordt, hoe een ventilatiesysteem de luchtkwaliteit in de woning verbetert.

Renson Healtbox 2 regeling

De Healthbox® II regelt zichzelf volautomatisch in en is zelfkalibrerend. Dit vermijdt het risico op fouten bij de inregeling.

Met deze nieuwe woonhuisventilatie garandeert RENSON® de gebruiker een goed werkend systeem en een gezond en comfortabel binnenklimaat. En bovendien zorgt het systeem voor een E-peilverlaging tot 24 punten.

Smartzone principe:

Dankzij het revolutionaire SmartZone-principe wordt precies in die ruimtes geventileerd, waar u zich bevindt.

Renson healtbox II smartzone overdag Renson healtbox II smartzone nacht
Tijdens de dag wordt voornamelijk in de leefruimtes geventileerd. Tijdens de nacht wordt voornamelijk in de slaapkamers geventileerd.

Touch bediening:

De tweede groote vernieuwing is de optionele Touch display. Deze zeer handige bediening communiceert draadkoos met de motor. Hiermee kan je de luchtkwaliteit uitlezen van de leefruimtes. En desgewenst hierop inspelen met de volgende afzuigmodes:

Renson healtbox II HDC mode HDC-mode: een programma dat u meer comfort biedt in periodes buiten het stookseizoen. Renson healtbox II night mode Night mode zorgt voor een optimale ventilatie tijdens de nacht.
Renson healtbox II empty house mode Empty house mode beschermt uw woning optimaal wanneer u niet thuis bent en ook niet verwarmt. Renson healtbox II full house mode Full house mode zorgt voor maximale ventilatie wanneer er meer personen aanweizig zijn dan normaal (bijv. bij bezoek).
Renson healtbox II eco mode ECO-mode: ventileren met een minimum aan energieverlies in het stookseizoen. Renson healtbox II kitchen mode Kitchen mode zorgt ervoor, dat het ventilatiesysteem zijn volledige capaciteit kan gebruiken om de vervuilde lucht in de keuken af te voeren.